Onko organisaatiollasi varaa kokoustaa tehottomasti?

Moni on varmaan sitä mieltä, että kokoustaa itse liikaa, tai ylipäätään omassa organisaatiossa kokoustetaan paljon ja tehottomasti. Siitä huolimatta harva osaa sanoa tarkkoja lukuja kokousaikoihin liittyen tai sitä, mitkä ovat kokousten suurimmat haasteet – valmistautumattomuus, tekniikan toimimattomuus, liian pitkä kokoukset, osallistujien myöhästyminen tms.

Viime syksynä Re:meetin toteuttaman Re:viewn avulla Sito sai konkreettisesti selville, kuinka paljon heillä todellisuudessa kokoustetaan ja mitkä ovat sekä sisäisten että ulkoisten kokousten suurimmat haasteet.

Näitä tunnistettuja haasteita lähdettiin ratkaisemaan yhdessä sitolaisten kanssa työpajassa, jossa Re:meetin avulla kehitettiin toimintatapoja eri kokoustyypeille. Seuraava vaihe alkoi vuoden vaihteessa uusien toimintatapojen jalkauttamisella. Tuloksia, ja sitä kautta merkittäviä rahallisia säästöjä, on odotettavissa jo lähikuukausien aikana.

Re:view-toteutus onnistui niin hyvin, että Siton varatoimitusjohtaja Kimmo Anttalainen suosittelee sitä kaikille organisaatioille, joissa kokouksia tehostamalla halutaan parantaa asiakaspalvelua ja terävöittää liiketoimintaa.

Onko sinun organisaatiollasi tänä päivänä varaa kokoustaa tehottomasti? Ratkaisu on Re:meetin Re:view, jonka avulla analysoidaan nykytilanne sekä kehitetään organisaation itsensä näköiset ratkaisut patenttiratkaisujen sijaan.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä: Janne Orava, 040 820 4842, janne.orava(ät)remeet.fi