Kokousdesign – työpaja

Kokousdesign™ = kokousten ”muotoilemista” niiden tavoitteiden saavuttamiseksi tehokkaasti ja tuottavasti ymmärtämällä kaikki elementit (ks. alla), joista kokous koostuu.

Kokousdesigner™ = henkilö, joka osaa ”muotoilla” kokouksen järjestämällä sen elementit tehokkaaksi ja tuottavaksi kokonaisuudeksi, jotta kokouksen tavoitteet saavutetaan.

Kokousdesign™-konseptin ympärille Re:meet on rakentanut työpajakokonaisuuden. Työpaja on tarkoitettu organisaation kaikille kokoustaville henkilöille. Siitä on hyötyä kaikille työssään paljon kokoustaville ja kokouksia järjestäville. Työpajassa yhdessä osallistujien kanssa

  • luodaan organisaatiokohtaiset kokoussäännöt ja
  • käydään läpi, miten Kokousdesign auttaa tehostamaan kokouksia ja kokouskäytäntöjä.

2 – 3 kk työpajan jälkeen pidetään 30 min seurantasessio, jolla varmistetaan, että työpajan tulokset ovat jalkautuneet toivotulla tavalla. Työpaja pyritään pitämään organisaation omissa tiloissa, mutta muutkin tilat ovat mahdollisia.

Työpajan kokonaiskesto on 3 h ja maksimi osallistujamäärä 30 henkeä.

  • Tulemme mielellämme kertomaan lisää, kuinka voimme auttaa teitä kohti parempia kokouksia! Ota yhteyttä Janne Orava, 040 820 4842, janne.orava (ät) remeet.fi