Yhteistyökumppanit

Seuraavat yhteistyökumppanit ovat mukanamme viemässä asiakkaitamme kohti parempia kokouksia:

Aronet-Esitysyhtiö Oy on audiovisuaalisen viestinnän moniosaaja ja johtava digitaalisten esitysratkaisujen asiantuntija. Aronet maahantuo ja markkinoi digitaalisia esityslaitteita ja -järjestelmiä, interaktiivisia ratkaisuja palveluineen. KokousOn® -ratkaisukonseptit tehostavat kokouksia, koulutuksia ja suunnittelupalavereja digitaalista teknologiaa hyödyntämällä.
Yhteystiedot:
Olli Sarvi, 044 700 6493, olli.sarvi(a)aronet.fi

BEST WESTERN PLUS Hotel Haaga on monipuolinen kokous- ja liikemieshotelli, jossa on majoitustilaa 122 huonetta ja runsaasti kokoustiloja 2- 240 henkilölle. Viihtyisä hotelli on luonnonläheinen vaihtoehto Helsingin keskustan tuntumassa myös vapaa-ajanmatkustajalle.
Yhteystiedot:
Päivi Laine, 040 139 8383, paivi.laine(a)haaga.fi


Ecompter Oy
on majoitus-, kokous- ja tapahtumatoimialoille keskittynyt ympäristöjohtamisen ja hiilijalanjälkilaskennan asiantuntijayritys. Ecompterin monipuolisen palvelun avulla organisaatiot voivat tuottaa vaivattomasti, edullisesti ja säännöllisesti riippumatonta hiilijälkitietoa ympäristöjohtamisen ja -viestinnän tueksi.
Yhteystiedot:
Ville Valorinta, 040 565 5412, ville.valorinta(a)ecompter.com

Hanna Skyttä on lukuisten julkisuuden henkilöiden, mallien, artistien ja kiireisten liiketyritysten johtajien luottohyvinvointikonsultti, luonnonmukaisen ravinnon ja kosmetiikan asiantuntija, esiintyjä, konsultti ja opastaja. Hänen kirjoituksiaan voi lukea säännöllisesti mm. Kauneus & Terveys-, Evita-, Fine Champagne ja Fine Viini & Ruoka -lehdistä. Hänen esikoiskirjansa ”Detox – puhdista kehosi haitta-aineista” ilmestyy tammikuussa 2013. Hanna on myös kysytty reseptiikka- ja tuotekehittelijä, jonka kädenjälki näkyy monen terveys- ja luomuruokamaahantuojan ja -valmistajan tuotteissa. Hanna kouluttaa myös huippukokkeja terveysruuan valmistamiseen ja on työskennellyt mm. Palace Kämpin, Naantali Span ja erilaisten kahviloiden kanssa.
Yhteystiedot:
Hanna Skyttä, 040 528 0974, hanna.skytta(a)iki.fi

Isku Interior Oy on vuonna 1928 perustettu johtava suomalainen julkisten tilojen sisustamiseen ja kalustamiseen erikoistunut perheyritys. Suunnittelemme, toteutamme ja markkinoimme asiakkaan toiveiden mukaisia, toimivia ja viihtyisiä työtilojen kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja kaikkiin julkisiin tiloihin. Asiakkaamme arvostavat iskulaisten hyvää palvelua ja joustavaa yhteistyötä, käyttötarkoituksessaan hyvin toimivia sisustusratkaisuja, laajaa ja korkealaatuista tuote- ja palvelumallistoa sekä muotoilua, joka kestää sekä aikaa että kulutusta.
Yhteystiedot:
Riikka Holmsten, 044 386 6129, riikka.holmsten(a)isku.fi

Kinnarps Oy on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka toimittaa sisustusratkaisuja toimisto- ja julkitiloihin. Kinnarps-konserni on Euroopan suurin työypäristön kalustaja. Kinnarpsin visio näkyy kaikessa toiminnassamme. Teemme työtä, jotta ihmisillä olisi parempi työpäivä ja sen toteuttamiseen tarvitaan muutakin kun kalusteita. Asiakkaan yksilöllisten toiveitten pohjalta luomme pitkäkestoisia ja tehokkaita kokonaisratkaisuja, jotka tekevät työskentelystä parempaa ja toiminnasta menestyksekkäämpää. Yhteystiedot: Simon Bergholm, 050 5687 848, simon.bergholm(a)kinnarps.fi


Sonia’s
tarjoaa kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluita asiakkaiden moninaisiin terveydellisiin haasteisiin. Yrityksen palveluita ovat ravinto- ja hyvinvointivalmennus sekä koulutus- että asiantuntijapalvelut. Yrityksen toimipaikkoina ovat Suomessa pääkaupunkiseutu ja Iso- Britanniassa Lontoo. Sonia´s yksilövalmennukset toimivat myös globaalisti Skypen ja sähköpostin välityksellä. Yrityksen perustajan tavoitteena on rakentaa hyvinvointiohjelmia, jotka lisäävät iloa ja jaksamista asiakkaan elämään, lähtötilanteesta riippumatta. Perustaja Sonia Huhtala uskoo vahvasti terveellisen ruuan, liikunnan ja levon merkitykseen. ”Tasapainoinen mieli ja ravittu keho ovat avaimet menestykseen työssä ja ylipäätänsä elämässä. Sairas ja väsynyt ihminen usein lisää vain sairautta ja väsymystä ympärilleen”. Yhteistyössä Re:meetin kanssa Sonia’s vastaa teemaan sopivien, terveellisten ja  ennenkaikkea maittavien kokoustarjoiluiden suunnittelusta sekä myös toteutuksesta.
Yhteystiedot:
Sonia Huhtala,  050 308 7959, sonia(a)sonias.fi

Studio Arcibella Oy on julkisten kohteiden sisustamiseen perustamisestaan lähtien erikoistunut sisustusarkkitehtitoimisto. Suunnittelulinjamme on laadukas, kansainvälinen, aikaa kestävä ja yksilöllinen. Filosofiamme on varsin yksinkertainen: Sisutussuunnittelussa pitää mielestämme ajatella yksilöä, unohtumatonta vuorovaikutteista tilaelämystä, parasta toiminnallisuutta ja miellyttävää jälkimakua. Sellaista, että tilaan tulee mielellään uudelleen. Tavoitteemme on aina toteuttaa jokainen sisustussuunnittelutoimeksianto siten, että se tuottaa näkyvää ja mitattavaa lisäarvoa asiakkaamme liiketoiminnalle.
Yhteystiedot:
Kristiina Michelsson, 050 64845, kristiina.michelsson(a)arcibella.com