Re:meet mukana luomassa Huomisen kokoustilaa HAAGA-HELIAn Pasilan kampukselle

Huomisen kokoustila on näyteikkuna uusiin kokoustyökaluihin ja -käytäntöihin

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu on luonut yhteistyökumppaneidensa kanssa Huomisen kokoustila Kohtaamon. Tila toimii näyteikkunana tuotteisiin ja palveluihin, jotka mahdollistavat tehokkaammat ja tuottavammat kokoukset. Huomisen kokoustila on jatkoa vuosi sitten päättyneelle Tekes-rahoitteiselle Huomisen kokoushotelli -tutkimushankkeelle.

HAAGA-HELIA on vuodesta 2010 lähtien koordinoinut yhdessä kumppaneidensa kanssa Huomisen kokous -teemaan liittyviä hankkeita, joista uusin on nyt lanseerattava kokoustila Pasilan kampuksella. Tilassa esitellään aidossa kokousympäristössä yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita, jotka tehostavat ja parantavat kokouksia. Tuotteita ja palveluita voi testata ja kehittää käyttäjälähtöisemmiksi niin sanottua Living Lab -toimintamallia hyödyntäen aitojen loppukäyttäjien, kokoustajien, kanssa.

– Uudentyyppiset kokousratkaisut ovat tervetulleita. Konseptia voidaan räätälöidä eri ympäristöissä erityyppisiin kokouksiin, muistuttaa HAAGA-HELIAn TKI-yksikön johtaja, vararehtori Lauri Tuomi.

Kinnarpsin sisustussuunnittelija Tytti Nevalainen on ollut innostuneena rakentamassa uudentyyppistä kokoustilaa Pasilaan ja uskoo, että kysyntä muunneltaville ja erilaisille kokoustiloille tulee kasvamaan tulevaisuudessa.

Unilever ja Amica-ravintola Pääraide ovat yhdessä luoneet uudenlaisia kokoustarjoiluja, jotka ovat tärkeä osa onnistunutta kokousta. Erilaiset virkistävät kokoustarjoilut ovat jo saaneet valtavan suosion, ja kehitystyö jatkuu yhdessä kokoustajien kanssa.

Uutta kokoustilaa hyödynnetään vastedes muun muassa HAAGA-HELIAn ja Re:meet Oy:n yhdessä järjestämien Kokousdesigner-valmennusten pitopaikkana. Näin valmennettavat pääsevät kokemaan ja kehittämään itse niitä elementtejä, joista parempi ja tehokkaampi kokous muodostuu.

Nyt lanseerattava tila elää ja muokkautuu sen mukaan, mitä uusia tuotteita ja palveluita kumppanit tilaan haluavat tuoda. HAAGA-HELIA kutsuukin kaikki kokouksia kehittävät tahot luomaan Kohtaamostahuomisen kokoustuotteita ja -palveluita esittelevän näyteikkunan jo tänään. Huomisen kokoustilaa ovat toistaiseksi yhteistyössä kehittämässä HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, Ideakoski Ky, Innotiimi Oy, IZALL.COM Oy, Kinnarps Oy, Nordtouch Oy, Punos Mobile Oy ja Re:meet Oy.

Tila on varattavissa myös ulkopuolisten käyttöön HAAGA-HELIAn Tapahtumatilapalveluista: Tove Tuomela, 050 414 0667, tove.tuomela@haaga-helia.fi

Lisätietoja:
Eeva Laurila, HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 040 488 7241, eeva.laurila@haaga-helia.fi
Janne Orava, Re:meet Oy, 040 820 4842, janne.orava@remeet.fi

www.huomisenkokous.fi

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu on Suomen suurin palveluliiketoiminnan ja yrittäjyyden ammattikorkeakoulu. Opiskelijoita on yli 10000 ja henkilöstöä noin 600. HAAGA-HELIA kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalat ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Kokousdesigner-valmennus on tarkoitettu erityisesti kokouksia ja tilaisuuksia järjestäville assistenteille, jotka haluavat uutta iloa omiin rutiineihinsa tai muuttua pelkästä tilojen varaajasta antoisien ja tehokkaiden kokousten järjestäjäksi ja mahdollistajaksi. Valmennus toteutetaan Kokousdesignin oppeja hyödyntäen keskustelevana ja kokemuksia jakaen osallistujien kesken.