Terveellisemmät kokoukset, tehokkaampi työryhmä

Kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä terveelliset elämäntavat kiinnostavat suomalaisia enemmän kuin koskaan ja moni meistä tavoitteleekin kevyempää sekä energisempää yleisolemusta. Ruoka, kokkailu sekä syöminen ovat trendikästä ja ihmiset haluavat ruualta muutakin kuin vatsan täytettä.

Re:meet Oy yhteistyökumppaneineen reagoikin tähän kasvaneeseen kiinnostukseen, ja omalta osaltani olenkin erittäin innokkaana rakentamassa ravintorikkaampia kokoustarjoiluja ja -reseptiikkaa.

Vaikka tietoisuus terveellisestä ravinnosta on lisääntynyt, noudatetaan tarjoilupolitiikassa vielä vanhoja, pinttyneitä kaavoja: rasvaisia viinereitä, pasteijoita, keksejä sekä sämpylöitä, jotka suomalaiseen tapaan huuhdellaan alas kahvilla. Uskon, että muutoshalua terveellisempiin tarjoiluihin löytyy ja monesti kokouksien eväät tilataan vain tottumuksesta.

Re:meetin ja minun tavoitteena onkin uudistaa kokoustamisen kaavoja ja rakentaa terveellisempiä kokouksia.

Ihmiset kokoustavat yhteensä viikkoja, jopa kuukausia vuoden aikana, joten kokoustarjoiluilla on valtava merkitys ihmisten hyvinvointiin ja jaksamiseen. Suunnittelemalla terveellisiä, tasapainoisia sekä kokouksen teemaan sopivia tarjoiluja, saadaan taatusti lisää työtehoa sekä innostuneempi työryhmä!

Ruoka ja tarjoilut eivät luonnollisesti ole kokouksissa pääosassa vaan ne toimivat tärkeässä sivuroolissa tuoden ravitsemuksellista tyydytystä päivään. Samalla nautittu“ brain food” nostattaa kuitenkin energiatasoja ja lounaan jälkeinen väsymys on historiaa.

Ravitsemusvalmentaja ja -asiantuntija sekä personal trainer Sonia Huhtala